Финално събитие по проект “Dialog for Innovation And LOcal Growth“

  17:08, 12 Jun 23
Финално събитие  по проект “Dialog for Innovation And LOcal Growth“

Финално събитие по проект “Dialog for Innovation And LOcal Growth“

На 9 юни 2023 г., в град Тренто, Италия, международният консорциум Dialog се събра за последен път, за да представи основните резултати на проекта. Проект “Dialog for Innovation And LOcal Growth“, финансиран по Програма „Interreg Europe“ е към своя край и сме горди да споделим разработените Планове за действие на страните-партньори по проекта.

Основната цел на проекта е да подобри ефективността на иновативните политики за регионална конкурентоспособност, чрез създаване на модел за работа в мрежа и обмен, който включва всички местни заинтересовани страни, не само в разработването, но и във всички етапи на местно ниво за внедряването на политиките.

По време на събитието, екипът на ТПП-Враца представи осъществените дейности на Планът за действие на България и успешно осъщественото Пилотно действие. Заедно с партньорите обсъдихме какво е постигнато и какво още трябва да се направи, за да сме сигурни, че проекта и неговите резултати ще бъдат устойчиви. Ето защо Ви насърчаваме да посетите разработената Дигитална платформа за подкрепящи услуги за МСП и стартиращи предприемачи: https://eservices-dialogue.eu/. Ще се радваме да чуем вашите отзиви!

Благодарим на нашите партньори за успешното сътрудничество:

  • Autonomous Province of Trento (Италия)
  • ESF Flanders (Белгия)
  • Търговско-промишлена палата - Враца (България)
  • Ticino Canton Education, culture and sport department VET Division (Швейцария)
  • Lower Saxon Ministry for Federal and European affairs and Regional development (Германия)
  • Junta de Comunidades of Castilla-La Mancha (Испания)
  • Trentino Federation of Cooperatin (Италия)

*********************************************************************

За допълнителна информация, моля да се обръщате към г-жа Мая Милова, ТПП-Враца, на тел. 092 660273 или e-mail: cci-vr@cci-vratsa.org